Online fotomuseum

Gepubliceerd op 30 maart 2023 om 20:39

Het online fotomuseum Apeldoorn is een virtueel museum dat zich richt op fotografie en beeldcultuur. Het is gevestigd in de stad Apeldoorn in Nederland en is toegankelijk voor iedereen met een internetverbinding.

 

In het online fotomuseum zijn verschillende tentoonstellingen te zien die zich richten op uiteenlopende onderwerpen en stijlen binnen de fotografie. Zo kan je bijvoorbeeld exposities vinden over portretfotografie, straatfotografie, landschapsfotografie en documentairefotografie. Ook worden er regelmatig thematentoonstellingen georganiseerd.

Naast tentoonstellingen biedt het online fotomuseum ook een uitgebreide collectie aan fotografieboeken en -tijdschriften, en zijn er workshops en lezingen te volgen. Het doel van het museum is om een platform te bieden voor fotografen en kunstliefhebbers om hun werk te delen en te bespreken.

Het online fotomuseum is opgericht in 2007 en heeft sindsdien een brede collectie opgebouwd. Het museum werkt samen met verschillende partners, waaronder musea, galeries en kunstenaars, om het beste van de fotografiewereld te presenteren aan het publiek.

Website >>

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.