Home » Over mij

Over mij


cktopfotografie - over mij

Cktopfotografie is mijn naam waar ik mijn fotografiewerkzaamheden heb opgestart. Mijn interesse in fotografie is al sinds mijn jeugd aanwezig. Ik ben Chris en sinds ik mij kan herinneren kijk ik met verbazing de wereld in en geeft fotografie mij hierin een stukje rust en ontspanning. In de jaren 90 ben ik begonnen met de weggooicamera en al snel overgestapt op de analoge fotografie.  Het ophalen van de foto's  bij de lokale fotozaak was vaak een verassing.  Door de jaren heen heb ik mij stap voor stap verder ontwikkeld in de vele aspecten die fotografie voor mij te bieden heeft. De overstap naar de digitale fotografie maakt voor mij mogelijk dat ik mijn intresse in techniek en fotografie goed kan combineren. fotografie maakt de wereld voor mij leuker, mooier en kleurrijker. de samenwerkingen en ontmoetingen die ik vanuit mijn werkzaamheden heb zijn erg waardevol en dragen bij aan mijn enthousiasme. 

Sinds twee jaar ben ik Privé , op mijn werk in de zorg en via cktopfotografie actief en met veel plezier bezig met fotografie.

Ik heb cktopfotografie opgestart vanuit de ambitie om mijn passie en plezier in fotografie over te brengen op anderen. Sinds de opkomst van de digitale fotografie merk ik dat de interesse en mensen die fotograferen toeneemt, hierdoor ben ik twee jaar gelden gestart met gratis fotowandelingen. Door de gratis fotowandelingen die ik organiseer ontstaan veel fijne ontmoetingen en kunnen we veel leren van elkaar. Daarnaast organiseer ik graag projecten die te maken hebben met  fotografie zoals pop up tentoonstellingen en workshops.

Mijn bijdrage aan de fotografie is dat ik samen met de opdrachtgever wil kijken wat de uitstraling is. Hierbij is oog voor compositie, contact en techniek mijn kracht. Samenwerking en mensen verbinden door fotografie geeft mij energie en is mijn drijfveer om te fotograferen.

 

Reportagefotografie

portret fotografie

Fotosessie op maat **

Beeldbank voor uw bedrijf

Logo ontwerp

Visitekaartjes

Ondersteuning website ontwerp / zelfbeheer

Fotopret Workshops

Fotograaf
Fotograaf gezocht groningen

fotograaf groningen
fotografie groningen

** Alle fotosessies zijn snel en gemakkelijk te bekijken via je eigen link op deze website

Hier zijn de algemene voorwaarden te vinden

neem contact op dan kijken we samen naar de mogelijkheden : info@cktopfotografie.nl