Home » Over Mij

Ik ben Chris en al meer dan 25 jaar bezig met fotografie. Sinds 2018 fotografeer ik voor eigen opdrachten en voor anderen. Dit loopt uiteen in wisselende foto-opdrachten. Tevens organiseer ik gratis fotowandelingen in Groningen.

 

'Fotografie helpt mensen te zien', zei de moderne fotograaf Berenice Abbott ooit. Sinds de technologie in 1839 beschikbaar kwam, is fotografie een essentieel artistiek medium geworden, dat kunstenaars in staat stelt vluchtige momenten op straat vast te leggen, fictieve werelden te construeren om het publiek in verwarring te brengen en nieuwe vormen van abstractie te creëren.

 

Als fotograaf in Noord nederland heb ik al veel verschillende shoots gedaan. Ben je op zoek naar een creatieve fotograaf in de regio Groningen ? Dan zit je hier goed! In elke situatie is er wel een mooie foto te maken en daarover ga ik dan ook graag met jou in gesprek.

Verschillende diensten

Ik ben breed inzetbaar als fotograaf daarom bied ik meerdere diensten aan. Door de jaren heen heb ik veel kennis en ervaring opgedaan en zorg ik er keer op keer voor dat je de beste foto’s krijgt die voor verschillende doeleinden te gebruiken zijn. Denk bijvoorbeeld aan een fotoalbum, een digitaal fotoalbum, een portfolio of een profielfoto. De fotografie die ik het meeste in Groningen en omgeving uitvoer is het volgende:

 

  • Portret (zakelijk)
  • Zorg fotosessies
  • Portret (creatief)
  • Evenement
  • Reportage
  • Fotosessie op maat

 

 

 

Alle fotosessies zijn snel en gemakkelijk te bekijken via een private link op deze website. 

 

neem contact op dan kijken we samen naar de mogelijkheden : info@cktopfotografie.nl 

 

Ook voor elke andere situatie kunnen wij samen tot de mooiste ideeën komen. Tevens is de mogelijkheid om een videograaf of een ‘second shooter’ in te zetten om alles vanuit een ander perspectief vast te leggen.

 

Wil jij ook bijzondere foto’s

Ik wil jouw graag helpen bij het neerzetten van een mooi beeld.. Neem gerust contact met mij op om jouw wensen kenbaar te maken en te overleggen ik wat er mogelijk is.

Neem contact op via het formulier op deze site of mail mij via info@cktopfotografie.nl