knuffelkunst - Opa Ben - door Yarick

Gepubliceerd op 28 oktober 2023 om 13:46

Knuffelkunstwerk van Yarick - Opa Ben - Schittert Tijdens de Knuffelweek in het Floreshuis

In een hartverwarmend gebaar van liefde en creativiteit werkt Yarick (met hulp van veel lieve vrienden) momenteel aan een uniek knuffelkunstwerk. Dit meesterwerk  estaat uit vele uren knip- en naaiwerk en zal te bewonderen zijn tijdens de opening van de Knuffelweek in het Floreshuis, op maandag 30 oktober. Het Floreshuis nodigt iedereen uit om dit ontroerende kunstwerk te komen bekijken en te genieten van de warmte die het uitstraalt.

Het project, dat de naam "Opa Ben" draagt, heeft veel tijd en toewijding gevergd van de kunstenaar Yarick. Het doel was niet alleen om een prachtig kunstwerk te creëren, maar ook om de kracht van verbinding en liefde te symboliseren.

Het kunstwerk zal voor het eerst onthuld worden tijdens de officiële opening van de Knuffelweek in het Floreshuis, dat bekend staat om zijn ondersteuning van kunst en cultuur in de lokale gemeenschap. De opening vindt plaats op maandag 30 oktober en begint om 09:30 uur. Tijdens deze bijzondere gelegenheid krijgen bezoekers de kans om het kunstwerk van dichtbij te bewonderen en te ervaren hoe kunst emoties kan overbrengen en verbinden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.