Explore nature with your kids - tips-

Gepubliceerd op 31 mei 2020 om 21:41

Wandelen met kinderen is leuk, maar ze willen natuurlijk wel wat leuks doen en avonturen beleven. Waar zijn nou de plaatsen te vinden waar zowel de fotograaf als de kids het naar hun zin hebben? 

Hieronder heb ik een drietal leuke plaatsen verzameld waar iedereen het gegarandeerd naar zijn zin gaat hebben. 

Weet jij ook een plaats waar zowel fotograaf & kinderen het naar hun zin hebben? Mail mij

 

 

In 1997 werd Curringherveld verworven door Staatsbosbeheer. Samen met de bewoners van Kornhorn is toen een plan gemaakt voor een multifunctioneel gebied, waarna het gebied zo is ingericht dat de geschiedenis weer tot leven kwam. Een verassend afwisselend fotogeniek natuurgebied. 

Curringeveld

De Wit's Reed 79 - 864 TA Kornhorn

 

 

In het Westerkwartier ligt een bijzonder pad: het Blotevoetenpad Opende. De naam zegt genoeg: schoenen en sokken uit en lopen maar! Op je blote voeten lopen door de modder, over water en gras. Over boomstammen klimmen of via een touw een sloot over. Heeft het geregend? Dan is er extra modder! Onderweg kan je uitrusten in één van de hangmatten of op een bankje.

Blotevoetenpad 

Peebos 1A, 9865 TG Opende

 

In echten is het roekenpad, door het Kraaienbosch. Een leuk pad voor alle zintuigen, met aan het eind een speelbos. De start is bij Visio, midden in Echten.

Roekenpad

Zuidwolderweg 2 a 7932 PP Echten

 

In boswachterij Staphorst, bij de Zwarte Dennen, ligt het langste natuurbelevingspad. Ook is hier een zwemplas midden in de bossen. Met mooi strand en verschillende voorzieningen. Gratis toegang.

Speelvijver Zwarte Dennen

Vijverweg - 7715PA Punthorst

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.