Maak & fotografeer je eigen mondmasker

Gepubliceerd op 28 juli 2020 om 14:30

Daag jezelf uit en maak je eigen mondneusmasker!

Mondneusmaskers worden steeds meer een onderdeel van ons modebeeld. Tot nu toe zijn ze vaak gemaakt van een eenvoudig stofje, al of niet met kleur of versiering. Het kan creatiever!

Foto’s van de drie beste mondneusmaskers zullen worden geëxposeerd in het Atelier van het Groninger Museum. Daarnaast worden zij gepubliceerd  op de facebookpagina’s van het Groninger Museum, UMCG, de Rijksuniversiteit Groningen en XD-Art Projects. Mogelijk volgen nog andere exposite mogelijkheden.

Een uniek project geïnitieerd door XD-Art Projects, in samenwerking met het Groninger Museum, UMCG en Rijksuniversiteit Groningen.

Verbindingen en ontmoetingen

Ontwerpwedstrijd Mondneusmasker is een project om studenten, Groningers uit Stad en Ommelanden en niet-Groningers uit te dagen om op een creatieve manier om te gaan met de dagelijkse realiteit van de coronavirus pandemie.

Inspiratie opdoen voor je ontwerp mondneusmasker

Je bezoekt alleen of met z’n tweeën, op eigen gelegenheid de tentoonstellingen Mondo Mendini, Memphis Design, de Collectie en Pronkjewails in het Groninger Museum om inspiratie op te doen voor je mondneusmasker. Je kunt ook één van deze tentoonstelling bezoeken. Uiteraard gelden de nieuwe corona-bezoekregels. Het museum volgt de richtlijnen van het RIVM en de Museumvereniging omtrent het coronavirus. De tentoonstellingen zijn ook in de gratis in de Groninger Museum 360 omgeving van het museum te bekijken.

 

Meer informatie >>>

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.