Talkshow camera.nu met Judith Borremans over natuur- en macrofotografie

Gepubliceerd op 7 oktober 2020 om 17:44

Kijk op vrijdag 9 oktober om 20.00 uur live naar de nieuwe talkshow van Dave Zuuring en Remco Stunnenberg met als speciale gast natuurfotograaf Judith Borremans. Haar werk kenmerkt zich door zalige pasteltinten, subtiele fraaie sferen en prachtige composities. Wie haar stijl kent, herkent haar mooie, zachte sfeervolle beelden direct. Met name het zachte licht dat we veelvuldig terugzien in haar werk, is een lust voor het oog en doet je verlangen naar meer. Steeds weer!

Wie is Judith, wat drijft haar en welke producten en technieken gebruikt zij? Tijdens deze talkshow gaan Dave & Remco onder andere op zoek naar de antwoorden op deze vragen. Uiteraard kun je tijdens de livestream vragen aan Judith stellen. Dit alles met één uitgangspunt: een inspirerende zoektocht naar de kracht van fotografie!

Natuurlijk staan we ook nu weer stil bij actualiteiten, gear, recent gemaakte beelden, guilty pleasures, eerlijke fotografie, nabewerking en meer. En uiteraard ontbreekt ook de humor niet.

Zorg jij deze avond voor een hapje, een drankje en een stabiele internetverbinding? Wij verzorgen de rest.

Praktische informatie

De talkshow op 9 oktober duurt van 20.00 tot 22.00 uur en volg je op deze pagina óf via het YouTube-kanaal van CameraNU.nl. Wil je vragen stellen of reageren tijdens de livestream? Volg dan de talkshow via CameraNU.nl op YouTube. Abonneer op ons YouTube-kanaal en klik op het belletje om een push-melding te krijgen als de talkshow begint.

Programma

20:00 - 22:00 uur: interactieve talkshow met mogelijkheid tot het stellen van vragen

Mis het niet!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.