this friday free webinar Jimmy Nelson

Gepubliceerd op 4 november 2020 om 22:33

GRATIS WEBINAR

 'A journey of connection' met Jimmy Nelson

Vrijdag 6 November 10.00 2020

Interviewer: Aldith Hunkar

 

Doe mee met dit webinar met onze speciale gast Jimmy Nelson, bekend om zijn prachtige creatieve werk en bestverkochte boeken Before They Pass Away en Homage to Humanity. Jimmy Nelson is een regisseur van de beelden die hij maakt tijdens zijn ontmoetingen met inheemse volkeren op zijn eindeloze reizen naar alle uithoeken van de wereld. In 2010 begon hij aan zijn reis om het artistieke document te maken dat in 2013 werd gepubliceerd, Before They Pass Away werd.

Het succes en de reacties erop hebben Jimmy in staat gesteld en aangemoedigd om deze reis voort te zetten. In 2018 publiceerde Nelson het eerste interactieve boek Homage to Humanity, waarvoor hij nog eens 34 unieke inheemse culturen over de hele wereld bezocht. Met de resultaten van zijn kunstprojecten werd de Jimmy Nelson Foundation opgericht om een ​​stap verder te gaan in het ondersteunen van de gemeenschappen ter plaatse. Al meer dan 30 jaar reist Jimmy non-stop de wereld rond.

Net als ieder ander wordt hij nu gedwongen te stoppen, te luisteren, te voelen en na te denken over hoe hij zijn voortdurende creatieve missie en verhaal zal voortzetten. We zullen met Jimmy praten over zijn creatieve werk en je meenemen op een reis van verbinding, acceptatie en respect. Mis dit niet!

Tijdens de live uitzending heb je de mogelijkheid om zelf vragen te stellen.

 

aanmelden >>>

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.