Personal branding 2021 - cktopfotografie

Gepubliceerd op 27 november 2020 om 18:08

Personal branding is een term die wordt gebruikt om branding voor eigenaren van kleine bedrijven te omschrijven.

Het is de "praktijk van mensen die zichzelf en hun carrière als merk op de markt brengen". Elk (klein) bedrijf moet precies de juiste klanten aantrekken om te kunnen bloeien.

Hoe je door je ideale klanten wordt gezien, is daarom van cruciaal belang en hoewel we geen controle hebben over wat mensen denken, kunnen we het zeker vormgeven.

En dit is de rol van personal branding. 

Wat is personal branding-fotografie?

Wat is het verhaal van jou en je persoonlijke merk dat je wil vertellen? Merkfoto's die zorgvuldig zijn vormgegeven en gemaakt om de mensen achter het merk te laten zien. Afbeeldingen die authentiek maar ook inspirerend zijn vallen op. Maak met uw beelden een beeldbank zodat u een fantastische reeks afbeeldingen krijgt die je in al je communicatiekanalen kunt gebruiken in print- en schermresolutie.

Een fotoshoot zal natuurlijk enkele headshots bevatten, maar zal uiteindelijk veel dieper ingaan op hoe het voelt om met jou samen te werken.

Met cktopfotografie  wil ik wil je graag helpen om samen te werken en een plan te maken om je merk visueel tot leven te brengen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.