uitreiking Zilveren Camera

Gepubliceerd op 26 januari 2021 om 19:34

Op donderdag 4 februari a.s. vindt de uitreiking plaats van de Zilveren Camera 2020, dé fotojournalistieke prijs van Nederland sinds 1949!

 

Op deze avond, gepresenteerd door Nadia Moussaid, reikt Stichting De Zilveren Camera, de Paul Peters Fotoprijs, de Prijs voor Storytelling en dé Canon Zilveren Camera, uit. We blikken terug op de uitreiking van de NSP/Zilveren Camera Sportfoto van het jaar en worden de tien genomineerden voor de Publieksprijs bekend, waarop jij straks je stem kunt uitbrengen! 

 

Dit jaar zal de uitreiking, vanwege de huidige coronamaatregelen, online plaatsvinden. Dit biedt de gelegenheid, naast gesprekken met winnaars en juryleden over winnende beelden, om dieper in te gaan op de impact die 2020 had op fotografen en fotografie. En deze online uitreiking is dés te leuk voor jou, want door deze online editie, kan ook JIJ deze bijwonen!

 

We kijken ernaar uit om, samen met jou, te zien hoe het jaar 2020 is vastgelegd door de beste fotojournalisten van Nederland. En om virtueel samen te komen om het belang van kwalitatieve fotojournalistiek te vieren. Graag tot dan!

 

 

Locatie: online
Datum: donderdag 4 februari
Tijd: 20:00
Prijs: gratis
Aanmelden? Registreer je via deze link.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.