#jumpforherritage

Gepubliceerd op 25 februari 2021 om 10:35

Erfgoed overal om ons heen is in veel landen gesloten. Veel sportactiviteiten zijn ook beperkt gebleven. Het is echter aangetoond dat buitensporten en een goede lach de gezondheid verbeteren door stress en mentale vermoeidheid te verminderen. Onze digitale wereld biedt kansen voor innovatieve oplossingen voor deze problemen.

Daarom starten ze bij FRH onze campagne #JUMPFORHERITAGE die sport en erfgoed zal verenigen!

Er zijn maar weinig historische gebouwen zo gemakkelijk te vinden als religieuze gebouwen. Ze zijn vaak het oudste en meest prominente gebouw in een dorp of stad. Ze markeren een locatie waar geschiedenis is gebeurd. Het zijn verhalenvertellers en zijn overal om ons heen.

Voeg je eigen verhaal toe voor een religieuze erfgoedsite, creëer een uniek vreugdevol moment en leg het vast op een foto. #JUMPFORHERITAGE staat open voor iedereen!

#JUMPFORHERITAGE is een uitbreiding van het Torch-initiatief van FRH, een project dat persoonlijke verhalen verzamelt in het kader van het Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed 2018. FRH is een van de 28 culturele netwerken van de EU die medegefinancierd worden door het Creative Europe-programma van de Europese Unie.

#JUMPFORHERITAGE is een beweging van optimisme en schoonheid in een uitzonderlijke keten van religieus erfgoed in heel Europa.

Doe mee met FRH en #JUMPFORHERITAGE!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.