Momenten vastleggen

Gepubliceerd op 23 december 2021 om 13:52

Waarom vinden mensen het belangrijk om momenten in hun leven vast te leggen met fotografie? Is het gewoon om een ​​moment vast te leggen? Of is er meer aan de hand?

 
Mensen maken een foto:
 
1. Bedoeld voor een ontvanger of groep ontvangers. Een vrouw kan een foto sms'en naar haar echtgenoot van hun kind dat de eerste stappen zet.Iemand kan een foto naar een algemeen publiek sturen om het bewustzijn te vergroten, bijvoorbeeld van een politiek protest.
 
2.Om hun ervaring vast te leggen en over te brengen op hun sociale netwerk.Een persoon kan een foto van een prachtige zonsondergang maken en op zijn of haar sociale netwerk plaatsen om te proberen een gevoel van die ervaring te delen. Als een 'opmerking aan mezelf'.
 
3. Een eigenaar van een huisdier kan zijn of haar smartphone gebruiken om een ​​foto te maken van een lege zak hondenvoer als herinnering om meer hondenvoer te gaan kopen.
 
4. Om geschiedenis vast te leggen.
Een reiziger kan een foto maken van een dorp met inheemse mensen, denkend dat dit dorp na verloop van tijd kan worden opgenomen in de grotere bevolking en zijn manier van leven zal verliezen.
 
We nemen foto's, niet alleen om een ​​moment in de tijd vast te leggen, maar ook om ons sociale netwerk op te bouwen, ons gevoel van eigenwaarde te versterken, ervoor te zorgen dat de hond te eten krijgt, de geschiedenis vast te leggen zoals die is gemaakt, en te delen wat we ervaren met onze vrienden en uitgebreid netwerk. Wie had gedacht dat één eenvoudige foto zoveel zou kunnen doen?

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.