Ontdek de magie van fotografie met - My Photography Game

Gepubliceerd op 30 december 2023 om 18:25

"My Photography Game" biedt een boeiende en educatieve duik in de wereld van fotografie. Het is een match-en-creëer leerspel dat niet alleen kinderen, maar ook ouders stimuleert om de geheimen achter het nemen van foto's te ontdekken. Met een prachtige collectie afbeeldingen, pictogrammen en visuele elementen is dit spel een unieke manier om visuele geletterdheid te bevorderen.


Het spel draait om het verzamelen van sets van vier kaarten. Door aandachtig naar afbeeldingen en pictogrammen te kijken, ontdek je de onderliggende visuele elementen die ze verbinden. Vergelijk de sets en gebruik vervolgens dezelfde kenmerken om zelf foto's te maken. Het doel? Een geweldige fotograaf worden terwijl je plezier hebt!


In lijn met het 2017 Council of Europe Report benadrukt "My Photography Game" de kracht van visuele communicatie. Het spel moedigt spelers aan om na te denken over de invloed van beelden, waardoor ze visueel geletterd worden en beter in staat zijn om mis- en desinformatie te herkennen.


Een extra dimensie van het spel komt tot leven op Instagram. Deel je foto's met de hashtag #myphotogame en ontdek wat anderen hebben vastgelegd. Het creëert een gemeenschap van fotografen die hun unieke perspectieven delen en elkaar inspireren.


"My Photography Game" is het resultaat van het partnerschap tussen PonsVerhoog en Kokako. PonsVerhoog brengt expertise in interactieve media, film, speltheorie en educatie samen. Hun missie is het vinden van alternatieve manieren om te leren, met speciale aandacht voor visuele talen, lichaamstaal en creatieve processen.

Specificaties:
- Titel: My Photography Game - PonsVerhoog & Kokako
- Pagina’s: 52 kaarten
- Prijs: € 15,00
- Uitgever: BIS Publishers
- ISBN: 9789063695521


"My Photography Game" biedt niet alleen een leuke en interactieve ervaring, maar ook een waardevolle educatieve kans. Het is een uitnodiging om de magie van fotografie te ontdekken, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en de kracht van visuele communicatie te begrijpen. Waar wacht je nog op? Grijp je camera en laat de creatieve reis beginnen!

Website >>

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.